O meni / blogu

Moje ime je Hrvoje Mihajlic i prvostupnik sam ekonomije. Studirajući marketing na EFZG-u, pisao sam za časopise poput Plana B i radio u marketingu Vipneta. Dvije godine proveo sam u digitalnom marketingu Konzuma. Danas radim u Fiveu i Shoutemu.

Hobiji su mi: fotografija, kojom se bavim od kraja srednje škole, te brdski biciklizam (bicikl vozim bez pomoćnih kotačića još od 1993. godine). Ne sramim se reći da još od osnovne škole uživam u računalnim igrama (u zadnje vrijeme najviše simulacijama vožnje), a priznajem da sam tek nedavno kupio i konzolu i u očima svojih roditelja si priuštio dodatne poene za infantilnost.

Blog sam počeo pisati prije nešto više od četiri godine, a nakon svega par mjeseci od časopisa VIDI dobio sam nagradu za najbolji blog 2009. godine. Blog pišem jer me pisanje ispunjuje i formira stavove, koje vrlo često komentiraju drugi i tako kreiraju raspravu od koje obje strane imaju koristi. Uz pisanje, blog mi daje prostora za kreiranje raznih drugih tipova sadržaja, koji tako utažuju glad mom višku kreativnosti.