Vaš oglas ovdje

Da blog pišem zbog novca, pisao bih o celebovima, starletama i drugim nakupinama bjelančevina koje ne poznaje Anićev rječnik i zdrav razum, ali se zbog potpune degradacije društvenih vrijednosti jako dobro prodaju.

Ipak, ukoliko želite jednom blogeru u usponu malo podebljati studentski budžet, neću se buniti :)

Pošaljite svoje podatke na blog (at) hrvojemihajlic (dot) com i na mjestu koje ste kliknuli može biti baš vaš banner :)

U slučaju da ste krivo kliknuli, ovaj link će Vas prebaciti na početnu stranicu



Jedan komentar na post "Vaš oglas ovdje"

  1. Mr. Billy Luthor says:

    Dobar dan,

    Ja sam gospodin Billy Luthor, legitimne zajmodavac Mi smo iz općenarodni FINANCIJSKA ULAGANJA Nudimo sve vrste kredita u bilo kojem dijelu svijeta. Kredita klijentima su legitimne nudi brze i pristupačne kamatne stope u samo 3%. Naši paketi uključuju: auto kredita home zajam hipotekarni kredit * tvrtke * Međunarodni Zajam zajam zajam stožera * * I još mnogo toga. Molimo vas, ako ste zainteresirani za užitke i naše financijske ponude, ne ustručavajte se kontaktirati nas ako vam je potrebna naša usluga, kao što je prisiljen da nam dostavite sljedeće podatke kako bi započeli proces iznos Vašeg kredita u skladu s tim.(nationwide.capitalinvestments@gmail.com)

Nemaš fotografiju uz profil? To je zato što nemaš Gravatar. Gravatar je tvoj avatar na internetu, vezan uz tvoju e-mail adresu. Uz svaki komentar koji ostaviš, ukoliko uz komentar ostaviš e-mail adresu vezanu uz avatar, pojavit će se tvoja željena fotografija koju si prije toga uploudao na Gravatar.

Vaš E-mail se neće javno objaviti.

Contact Us