Garden Mall

Prostor je vizualno stvarno lijepo uređen

Vjerujem da će se mnogi složiti samnom kad kažem da je stvarno bilo vrijeme da istočni dio Zagreba dobije svoj šoping centar, ili da se izrazim američki – “mall”. I dok bi nam se Amerikanci vjerojatno smijali na veličinu našeg “najvećeg u ovom dijelu grada”, moram priznati da sam osobno ostao prilično fasciniran prostranosti, uređenošću i ponudom.

Otvaranje se zbilo 24. Rujna, u 9 sati ujutro, a cijeli dan događali su se razni promotivni sadržaji koji su trajali do kraja tekućeg tjedna. Promocija je stvarno bila na razini. Centrom grada simpatične hostese na Segwayima su dijelile letke, ulice su bile oblijepljene plakatima, a na radiju je 90% promotivnih poruka bilo vezano za Garden Mall. A kako i ne bi kad su tamo svoj novi dom našle sve“hoh“ modne marke. Tako u Garden Mall-u možemo naći: Accessoires, Accessorize ,Batu, Caffe-nicotine, Coffe-company, Farmaciu, Geu, Ghetaldus, Goldenpoint, Guliver, Interspar, Iris-parfumeriju, Kronu, Liscu, Mango, Mozaik knjigu, Muller, New Yorker, Oviese, Peko, Promod, Skiny, S. Oliver, Sportinu, Tisak, Transport, Tutto bene, Vip, Xnation, Carters, Churchill, Ciciban, Deichmann, Desley, Di Caprio, DM, Dotu, Funky fish, Hervis, Hetu, Interspar restaurant, Kappu,Kenvelo, Magic baby, Mass, Menslocker, Morandi, Mustang, Nike, Oaidi, One2play, Palmers, Salsu, Simple, Skandal, Sony, Sophoslab, Takko, Technomax, TELE2, Time&bags i Top shop.

[ad#ad-2]

Pokretne stepenice koje s krova vode u zgradu

Da ste bili tamo na dan otvaranja, bilo bi vam jasno zašto je većina ove recesijske priče zapravo balon napuhan u našim glavama, jer kupuje se kao da je sutra nuklearna kataklizma, i trebaju nam zalihe kako bi nekoliko godina preživjeli u skloništima. Ali druge strane gledano, mora se priznati, neke su stvari uistinu bile jeftine tako da je svatko s prilično malim budžetom mogao kupiti dosta stvari, pogotovo kad nas ohrabri činjenica da je parking besplatan. Da, dobro ste čuli – besplatan! U vrijeme kad na širem području grada Zagreba termin besplatan parking doživljavamo kao oksimoron, u Garden Mallu možete se bez ikakve novčane naknade parkirati: na krovu, u podzemnoj garaži, ili ako ste klaustrofobični ili se pak bojite visine, na glavnom parkiralištu ispred zgrade. Nije puno, ali čovjeka veseli.
Kao što sam već napomenuo promocija je bila odlična, ali nikako nisam mogao shvatiti slogan – „Garden Mall – Gdje svaka dobra priča počinje…“ – ali u redu, možda ga jednostavno nisam ni trebao shvatiti :)
Uživajte u ovih par fotografija i posjetite ga uživo.

[ad#ad-2]

Na otvaranju je bilo mnoštvo posjetitelja