Videokonferencija sa Sethom Godinom – najava

Seth Godin

Ako imate barem nekakvih dodirnih točaka s marketingom, sigurno ste barem čuli za knjigu „Svi marketinški stručnjaci su lažljivci“. Autor te knjige, Seth Godin, sa još jednim marketinškim guruom, svojim kolegom  Alexom Hunterom, u sklopu videokonferencije trinaestoga svibnja, pričati će o marketingu pred domaćom publikom.

Autor desetak bestsellera, Seth Godin, u svom dvosatnom predavanju pokušati će objasniti kako postati nezamjenjiv kao osoba i brand. Na konferenciji će uživo nastupiti i Alex Hunter (Virgin grupa), vrhunski svjetski predavač i trener, koji će govoriti o budućnosti brendinga online i offline.

Da bi raspravu približili primjerima u Hrvatskoj, pobrinuti će se sudionici panel-rasprave, koji će govoriti o izazovima brandinga u Hrvatskoj. Raspravu će moderirati Damir Ciglar, direktor reklamne agencije Imago. Cijelo događanje održati će se u konferencijskom centru Hypo Expo u Zagrebu.

Tko je spomenuti dvojac?

Alex Hunter

Seth Godin je jedan od najvećih marketinških stručnjaka ovog doba. Autor deset međunarodnih bestselera koji su promijenili način na koji ljudi razmišljaju o marketingu, promjenama i poslu. Njegove e-knjige su među najpopularnijim ikada objavljenima. Autor je jedne od najprodavanijih knjiga na Amazonu. Njegova knjiga “Linchpin”, ušla je među top 10 najprodavanijih na Amazonu, i to isti dan kada je objavljena. Godin je  također i osnivač tvrtke Squidoo.com i jedan od najpopularnijih blogera na svijetu.

Alex Hunter je svjetski poznati predavač i trener. Poznat je i po funkciji globalnog direktora za online marketing međunarodno poznate Virgin grupe, gdje je radio do kraja 2009. godine. Njegovo neupitno iskustvo čini odličnu podlogu za pričanje o stvarima koje je najavio za 13. Svibanj.

Više informacija o konferenciji možete pronaći na hr.best-marketing.com.